torsdag 18. desember 2014

Det å ikke være hjemme i julen.... Navidades en el Caribe...





Falta menos que una semana para nochebuena. Estamos en el Caribe, y no tengo nada de nada de espíritu navideño... Los Dominicanos adornan para Navidad y todo, pero no me afecta... 
Navidad se trata de pasar tiempo con sus seres queridos, y aunque estoy aquí con mi amor, me gustaría pasar estas fiestas en su casa en España o en la mía en Noruega.

Det er under en uke igjen til julaften. Jeg sitter på øya Hispaniola i Karibien og har alt annet enn julestemning. Dominikanerne pynter opp til jul og alt, men funker likevel ikke..

Selvom julen hjemme kan være slitsom til tider, med fulle butikker, stressa mennesker, gavehandling, pakking, og sist men ikke minst tom lommebok, er det nokså koselig for det! Gavene er jo personlige, innpakking gjøres med kjærlighet, og penger spiller ikke så stor rolle når man kan glede andre!

Julen handler jo om å være sammen med de man er glad i, og en av de jeg er aller mest glad i er jo grunnen til at jeg er her nede! Men jeg skulle likevel ønske vi heller var hos hans eller min familie til jul. Eller hatt alle sammen her!!
Vi har ennå ikke lagt noen plan for julaften, men regner med det blir middag ute eller på hotellet. Men uten norsk julemat som ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker eller riskrem. Blir vel grillet kylling, ris med bønner og avokado, som ser sånn ut.

Ønsker alle sammen en riktig god jul, dere hjemme, de som er på reise, de med store familier, og de som kun er få! Ta vare på hverandre! 

We wish you all a Merry Christmas! Feliz Navidad a todos!
We  you! Os queremos!



Blogglisten hits

3 kommentarer:

  1. Hola guapos ,que bien OS veo.Genial idea el blog del Caribe.Felicidades Iris por el titulo de balonmano.Cómo te encuentras Kris ?no te vengas abajo.Voy a seguir viendo cosas bss

    SvarSlett