lørdag 20. desember 2014

Levende vekkerklokker, slapp fisk og koselig park...Litt trøtte i trynet i dag, etter å ha sovet litt for lite, eller etter å ha sovet lenge og dårlig... Pound the alarm av Nicki Minaj er ikke lett å sove etter...sammen med skravlesyke dominikanere og haitianere...og den herlige lukten fra mosquito-røkelsen...  For så til slutt å bli vekt av våre to herlige vekkerklokker, som vanligvis spaserer rundt rett utenfor vinduet vårt... MEN, det er lørdag morgen, vi har en nydelig utsikt fra terrassen, Rafael har fri, og vi har sjokoladepålegg på ristet brød og varm kaffe. Så humøret er likevel der det bør være!

 

Gårsdagen gikk alt i sakte tempo, etter en tidlig frokost slappet vi av på terrassen og på senga til lenge etter lunchtid, før vi spaserte oppover... Vi fant dagens meny til 325 pesos inkl.drikke per.pers. Regningen havnet likevel på 630pesos (106kr) for 2, og ikke 650. Dominikanere har tydeligvis en helt spesiell måte å regne på, som for en gangs skyld gikk i vår favør. Gulrotpuré, panert (slapp) hvit fisk og potetmos.Etter dette var det igjen tid for en busstur, med en buss som var like full som den jeg fortalte om her...flaks jeg fikk sitte sammen med sjåføren... på turen hjem måtte jeg nemlig henge over han!
Turen gikk til vår fredelige park som fortsatt er under construction... 


Vi har snakket om at vi fortsatt har for lite farge på kroppen, så hele denne dagen skal tilbringes på stranda. I kveld er det party på en beach-lounge rett ved siden av der vi bor... så er fare for at vi blir på stranda til langt utpå kvelden. Til dere hjemme, som pakker inn gaver for fullt, pynter juletreet og drikker gløgg
-NYT DET... Jeg savner jul!

Kyss og klem! Hasta Luego! 


Blogglisten


hits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar