torsdag 22. januar 2015

Besøk + Isla Saona + Når mamma drar...Har vært litt stille herfra..men har hatt mamma’n min og Johan på besøk i 2 uker. Og da ville jeg selvfølgelig bruke så mye tid med de som mulig :) Det har vært såååå koselig! Og så deilig å kunne snakke litt norsk!

Vi har for det meste kost oss på stranda, slappet av og spist. Jeg har jo også hatt all inclusive mens de har vært her.

Som vanlig har man lyst til å rekke en hel masse når man er i andre land. Eller når man bor i andre land og får besøk hjemmefra. Men som kjent er går dagene alltid så sinnsykt fort, også rekker man nesten ingenting. Vi fikk lurt oss ut på én tur da. Til Isla Saona. En nydelig øy som ligger utenfor kysten av La Altagracia.

Vi stod klare i resepsjonen kl.07 lørdag morgen. Men som alltid er det noen som er sene. Noen folk fra Venezuela hadde forsovet seg. De ble vekket, og 25(!) minutter senere kom de til bussen der alle satt og ventet. Klokkeslett og planlegging er muligens heller ikke Dominikanernes sterkeste side, for vi skulle visst kjøre 20 minutter i motsatt retning av målet for å fylle opp de siste setene. (Normalt ville man vel kanskje plukket opp de først?) jaja. Etter at vi hadde fyllt diesel, en av passasjerene hadde vært på apoteket, og etter å ha plukket opp fotografen Chocolate var vi endelig på vei! Trodde vi… men neida, da skulle vi ha kaffe/do-stopp… kl.10 var vi fremme ved båten!

Lang katamaran-tur ut til øya, øs pøs regnvær, fri bar og sprengte høytalere. Koselig på en merkelig måte!
Så var det mat og photoshoots på isla Saona. (bildene var det så som så med..) Tida fløy, og plutselig var vi på vei tilbake. Innom et natural pool midt ute på havet, der vi plukket opp sjøstjerner (og la dem ned igjen). Så videre for å snorkle. Rakk akkurat å få på meg maska før vi fikk beskjed om å komme opp igjen….

Etter 12 timer med fri bar var vi slitne… Jeg var i seng kl.19. På en lørdag!
Ble mye venting og ting tok tid, men fikk god pris på turen, så da mister man retten til å klage. Turen var jo fin, så den anbefales! 

Tirsdag dro mor hjem, og det er alltid trist! Over to måneder til neste gang jeg ser hu!
Men etter å ha fått furta litt på kvelden, fått kjæresten hjem, og spist litt sushi, så ble det bedre.

Mamma hadde med knekkebrød og tubeost fra Norge, og er det beste jeg har spist til frokost på leeeeeeeeeeeeeeeenge!

Skal prøve å få oppdatert litt oftere her!
Til neste gang…..Adios <3 
Blogglisten
hits

6 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Woho! Det gikk �� Det jeg skulle si, før jeg ble fullstendig stalker.. Var at jeg vil ha rompetruse!! Er utfylt alle steder bortsett fra der det gjelder �� Må du inn til nabobyen for å få tak i de? �� Lena S ����

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har du lært hvordan du skal kommentere i det minste ;) I hovedstaden hadde de et rikelig utvalg...hehe...med STORE puter! Men nå har jeg begynt å se på alle rompene her, og ser at mange bruker. For en mer naturlig variant : http://www.timarco.com/no/abecita/product?prod=e7de86da-ad93-4afc-aa71-13e4f8e8e126
   Lykke til!

   Slett
 4. Hei hei.. Jeg gjorde akkurat det samme som tidligere, så ikke skyld på meg! ;) Og nå fant jeg ut at jeg ikke burde bruke smilefjes.. Haha, jukser de?! Det hadde jeg ikke trodd.. Trodde 'de' var født med junk-in-the-trunk hele gjengen :D Skal sjekke ut! Takk for link.

  SvarSlett